Descobrint Tendències a la Seafood Expo Global 🌊

La setmana passada, Jose Millan Macia, el nostre Director de Compres, va representar Grup Llobet a la Seafood Expo Global. Un esdeveniment líder en el sector dels productes marins celebrat a la Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta fira, que segueix l’èxit d’Alimentària, es concentra en el producte marí, tot oferint un espai de gran impacte amb un volum de negoci notable, valorat en 150 milions d’euros.

Aquest any, la fira ha comptat amb la participació de 2.240 expositors de 87 països, ampliant les seves dimensions amb un increment del 4% en l’àrea d’exposició respecte a l’any anterior. Entre els expositors, destaquen països com Dinamarca, Noruega, Grècia, Escòcia, i molts altres, que han portat el millor dels seus productes marins a Barcelona.


Presents en l’Avantguarda del Sector Marí a la Seafood Expo Global

Des de Grup Llobet, hem tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les últimes tendències i innovacions del sector, així com de nous productes que estan marcant l’avenç en el mercat. L’exposició ha estat una plataforma excepcional per establir connexions amb empreses internacionals i explorar noves oportunitats de negoci.

Continuem compromesos amb la promoció de la sostenibilitat i la innovació en el sector alimentari.