Us presentem a la Mercè Parcerisa, la nostra terapeuta i coach nutricional

La Mercè ( Terapeuta i Coach nutricional) ens aportarà el seu coneixement sobre cuina energètica i dietètica naturista.

Com a nosaltres, ella creu en el redescobriment del menjar. A la vegada defensa que la nostra vida es pot reorientar cap a una vida més plena i saludable.  Tenim en compte els aliments que la natura posa el nostre abast.

Educadora i terapeuta d’alimentació, ens brindarà el seu coneixement i aportarà receptes en l’espai Saníssim per fer-nos més fàcil i divertit menjar sa sense renunciar el nostre temps lliure.

Som-hi!

 

També et pot interessar: Més de 300 persones participen a Nens SuperSans, organitzat per Grup Llobet amb la col·laboració d’Etselquemenges   Ca l’Arpellot, el primer supermercat saludable, inicia a Navàs el seu projecte d’expansió  –