Qui som

Grup Llobet som un grup empresarial dedicat a la producci贸 i a la聽distribuci贸 alimentaria. Des de la Catalunya central i amb m茅s de聽300 treballadors, treballem per seleccionar, oferir i, en alguns casos,聽elaborar els millors productes alimentaris possibles. Els nostres criteris聽es basen en tres pilars fonamentals: la salut, el gust i la proximitat.聽Grup Llobet som empresa familiar que ha crescut de generaci贸 en聽generaci贸. En l鈥檃ctualitat el president de l鈥檈mpresa 茅s el Sr. Ramon聽Llobet i el seu fill, el Sr. Ignasi Llobet, n鈥檃ssumeix la Direcci贸 General.

El naixement del grup es va produ茂r amb l鈥檕bertura d鈥檜n comer莽 al聽Carrer Jaume I de Manresa, la primera botiga es va inaugurar l鈥檃ny聽1923 i que avui continua oberta.

En l鈥檃ctualitat el nostre grup est脿 estructurat en:

Botigues de venda al detall / Comercialitzadores de distribuci贸 al major / Empreses de producci贸 pr貌pia聽

La salut com a bandera

Volem ser coneguts pel nostre coneixement i foment de la salut聽aliment脿ria, per a grans i petits. Per aquest motiu la nostra comunicaci贸,聽posicionament i accions de promoci贸 van en aquesta l铆nia i per聽aconseguir aquest objectiu.

De venedors a productors

Apostem cada vegada m茅s per la producci贸 pr貌pia. Volem tenir uns聽productes referents que encara no trobem en el mercat, i per aix貌 els聽elaborem nosaltres mateixos. La producci贸 pr貌pia ser脿 una de les聽apostes per als propers anys.

60 anys de Grup Llobet