Producció pròpia

Grup Llobet té dues gran empreses de producció pròpia i molt aviat publicarem les grans inversions previstes fins al 2018 per fer una embranzida definitiva a la producció pròpia.

Unknown-5

Alven és la marca d’embotits i elaborats artesanals que va néixer el 1968 a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages. La firma és especialment coneguda pels seus productes curats i per tenir uns elaborats especialment sans. Actualment els clients d’Alven no són únicament els més de 40 supermercats del grup, sinó que té una cartera pròpia de més de 600 clients (entre botigues d’alimentació i horeca).

La distribució d’Alven la gestiona actualment Superfresc, l’empresa de distribució al major de Grup Llobet.

Visita el web.

Unknown-4

El projecte de Ca l’Arpellot ha passat, forçosament, per la creació d’una sala blanca pròpia per a desenvolupar els productes saludables que la firma no ha trobat al mercat en el moment de començar-ne la seva distribució. Així, de la sala blanca de Ca l’Arpellot en surten els reconeguts Suquíssims, sucs cold press a base de fruites i verdures, els revolucionaris Cuit al buit, aliments desenvolupats a mitges entre l’equip de Grup Llobet i la Fundació Alícia, els brous, els plats per emportar que hi han als taulells de les botigues pròpies i la carta completa dels àpats de festa que cada mig any presenta el grup alimentari.

Vols conèixer el nostre projecte amb més detall?