Venda i distribució

BOTIGUES PRÒPIESUnknown-1

Ca l’Arpellot és la línia de supermercats que només ven productes saludables, ecològics o no, el criteri és l’aportació nutricional de tots i cadascun dels aliments que ven. Les botigues de Ca l’Arpellot no només ofereixen una experiència en la descoberta de molts productes (frescos i envasats) sinó en l’oferta de plats preparats perquè menjar bo, sa i ràpid sigui una realitat.

Visita el web de Ca l’Arpellot i, si vols, fes la compra onlineT’encantarà!

Unknown

Quasi un segle de trajectòria i més d’una trentena de supermercats instal·lats al cor de Catalunya (Bages, Berguedà i Solsonès). L’aposta de la cadena de supermercats és treballar amb primeres marques i contribuir, d’aquesta manera, a posar en valor la feina de centenars de productors de proximitat. Les botigues de supermercats Llobet destaquen per l’alt percentatge de producte fresc de primera qualitat i, sempre que és possible, provinent de finques de la Catalunya Central. 

Consulta on tenim ubicades les nostres botigues.

DISTRIBUCIÓ AL MAJOR


destacats_SF_OK

SUPERFRESC és la marca que s’encarrega de la distribució al major de productes frescos. L’àmbit territorial de Superfresc és lleugerament superior a l’àmbit territorial de les botigues del grup, servint a més de 3.000 clients (inclosos altres establiments comercials i, sobretot, hotels i restaurants que busquen un producte fresc de qualitat).

Les firmes de distribució al major amb més arrelament del grup són SUPERCARNS, ALVEN i SUPERFRUITS, tot i que s’han creat recentment les divisions de SuperPa i SuperPeix, que s’estima que tenen un gran potencial de creixement a la zona.

Visita el web. 

destacats_LLD

El nostre potencial negociador de compra i venda ens converteix en una gran opció per servir tot tipus de productes a professionals del món de la hosteleria i la restauració.

No només oferim preus de venda al major, sinó una cartera de serveis que augmenta la competitivitat de tots els nostres clients. 

Tenim una botiga de venda al major per cobrir la zona de Berga, i les altres àrees estan perfectament cobertes per comercials que es preocupen de l’absoluta cobertura i servei als nostres clients.

T’interessa? 

DISTRIBUCIÓ AL DETALL I AL MAJOR


destacat_LLR2

Llobet Regals és una de les empreses líders en la creació de lots d’empresa de tot Espanya. Treballa en la creació i distribució de lots per grans i petites empreses del país, havent-se guanyat el seu prestigi després de gairebé 50 anys de trajectòria.

Amb un potencial de distribució nacional i internacional, les facilitats logístiques que oferim, la cobertura territorial, les garanties i la qualitat del producte són una mostra de tot el que hem après en aquests anys.

Visita el web.