Navegant cap a Oportunitats a la Fira de l’Ocupaci贸 del Bages

Aquesta setmana 茅s va celebrar la Fira de l’Ocupaci贸, un esdeveniment que promet connectar talents amb empreses en busca de nous horitzons professionals. El Museu de l’Aigua i el T猫xtil de Manresa 茅s va omplir, amb la participaci贸 de 24 empreses i m茅s de 200 ofertes laborals.

La Fira de l’Ocupaci贸 del Bages, organitzada conjuntament per la Cambra de Comer莽 de Manresa i l’Ajuntament, emergeix com l’epicentre de la Setmana de l’Ocupaci贸. Aquesta iniciativa est脿 dissenyada per abastir a totes les persones en recerca de feina o amb l’anhel de redefinir el seu cam铆 professional, obrint portes al contacte directe amb els departaments de recursos humans de les empreses participants.

La finalitat d’aquesta fira 茅s facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina. Tamb茅 oferir recursos, eines i estrat猫gies per a la millora de l’ocupabilitat.

La fira es realitza en el marc del Programa Integral de Qualificaci贸 i Ocupaci贸 (Programa PICE) i est脿 cofinan莽at pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupaci贸 Juvenil en el Marc del Programa Operatiu d’Ocupaci贸 Juvenil 2014-2020.

Tamb茅 hi col路labora el Centri d’Iniciatives per a l’Ocupaci贸 (CIO) de l’Ajuntament de Manresa amb el finan莽ament de la Diputaci贸 de Barcelona i el Servei P煤blic d’Ocupaci贸 de Catalunya.

A m茅s, l’oferta d’activitats continua amb 猫xits passats, com les revisions expr茅s de curr铆culums i els tallers pr脿ctics sobre com millorar-los, patrocinats per Grup Llobet. Aquests recursos han demostrat ser valuosos per als participants en les edicions anteriors, proporcionant-los eines concretes per destacar en el mercat laboral competitiu d’avui dia.

Grup Llobet: Impulsant l’Ocupaci贸 Local

Per a Grup Llobet, la pres猫ncia en aquest esdeveniment 茅s m茅s que una mera participaci贸. 脡s una oportunitat per connectar amb talents prometedors i explorar noves possibilitats de creixement. Amb un comprom铆s ferm amb el desenvolupament Grup Llobet espera inspirar a els qui es sumin a aquesta jornada emocionant de descobriment i creixement professional.