Navegant cap a Oportunitats a la Fira de l’Ocupació del Bages

Aquesta setmana és va celebrar la Fira de l’Ocupació, un esdeveniment que promet connectar talents amb empreses en busca de nous horitzons professionals. El Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa és va omplir, amb la participació de 24 empreses i més de 200 ofertes laborals.

La Fira de l’Ocupació del Bages, organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç de Manresa i l’Ajuntament, emergeix com l’epicentre de la Setmana de l’Ocupació. Aquesta iniciativa està dissenyada per abastir a totes les persones en recerca de feina o amb l’anhel de redefinir el seu camí professional, obrint portes al contacte directe amb els departaments de recursos humans de les empreses participants.

La finalitat d’aquesta fira és facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina. També oferir recursos, eines i estratègies per a la millora de l’ocupabilitat.

La fira es realitza en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el Marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

També hi col·labora el Centri d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

A més, l’oferta d’activitats continua amb èxits passats, com les revisions exprés de currículums i els tallers pràctics sobre com millorar-los, patrocinats per Grup Llobet. Aquests recursos han demostrat ser valuosos per als participants en les edicions anteriors, proporcionant-los eines concretes per destacar en el mercat laboral competitiu d’avui dia.

Grup Llobet: Impulsant l’Ocupació Local

Per a Grup Llobet, la presència en aquest esdeveniment és més que una mera participació. És una oportunitat per connectar amb talents prometedors i explorar noves possibilitats de creixement. Amb un compromís ferm amb el desenvolupament Grup Llobet espera inspirar a els qui es sumin a aquesta jornada emocionant de descobriment i creixement professional.