El Sopar del Centenari de Llobet s鈥檕mple de solidaritat ambl鈥檃tenci贸 infantil i juvenil d鈥橝lthaia

Recotoria Godmar acull el sopar Solidari de Grup Llobet
Rectoria Godmar, Call煤s

El sopar solidari, a la Rectoria Godmar de Call煤s, va acollir m茅s de 330 persones i va rebre el suport d鈥檜na setantena d鈥檈mpreses i institucions

El director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet, va parlar ahir de llegat en un doble sentit: el que vol deixar als seus fills i la contribuci贸 de la seva empresa per construir un m贸n millor. Aquesta reflexi贸 va formar part d鈥檜n emotiu discurs amb el qual l鈥檃mfitri贸 de la festa donava la benvinguda als comensals solidaris. 脡s aix铆 com Grup Llobet ha volgut obrir el seu centenari a la societat i solidaritzar-se amb el projecte de millora dels espais per a infants i joves de l鈥橦ospital de Sant Joan de D茅u de Manresa.
M茅s de setanta d鈥檈mpreses i institucions van donar suport a aquesta iniciativa, comen莽ant per la propietat de la Rectoria Godmar (Call煤s), que va cedir l鈥檈spai. Els convidats feien una donaci贸 de 100 euros per cobert, mentre que diferents organitzacions van contribuir amb 1.000 euros per cada taula reservada, a m茅s d鈥檃ltres patrocinis i aportacions en esp猫cie.

La Fundaci贸 Althaia, va compartir amb tots els assistents el seu projecte de participaci贸 i mecenatge per millorar les 脿rees d鈥檃tenci贸 a infants i joves.

L鈥檕bjectiu 茅s renovar els espais perqu猫 ajudin a transformar l鈥檃tenci贸 pedi脿trica, adaptant-la als nous models assistencials, i aconseguir que el pas dels infants per l鈥檋ospital sigui una experi猫ncia de coneixement i creixement.

El projecte inclou diferents actuacions, com la remodelaci贸 de la Unitat d鈥橦ospitalitzaci贸 de Pediatria, l鈥檈scola i l鈥檋ospital de dia aix铆 com la reestructuraci贸 de la Unitat de Neonatologia.

L鈥檈sdeveniment va comptar amb l鈥檃ssist猫ncia d鈥檜na representaci贸 de professionals de la Fundaci贸 Althaia encap莽alada pel president del Patronat i alcalde de Manresa, Marc Aloy.
Althaia va lliurar al Grup Llobet un reconeixement com a 鈥淎mic d鈥橝lthaia鈥 pel seu comprom铆s i implicaci贸 en els projectes de mecenatge de la instituci贸. El va recollir el mateix Ignasi Llobet, director del Grup.

Moltes gr脿cies a tots per fer-ho possible!