Grup Llobet i Etselquemenges organitzen la primera jornada sobre Alimentaci贸 Infantil i Juvenil

Xevi Verdaguer, N煤ria Coll, Montse Reus, Yolanda Garcia i Alba Balaguer protagonitzen la jornada organitzada pel Grup Llobet, dedicat a la distribuci贸 aliment脿ria.

El 7 de novembre, l鈥橧nstitut Lacet脿nia de Manresa acollir脿 la primera Jornada sobre Alimentaci贸 Infantil i Juvenil, organitzada i promoguda per l鈥檈mpresa bagenca Grup Llobet i Etselquemenges. L鈥檃cte abordar脿 l鈥檃limentaci贸 i la salut dels nens i es resoldran preguntes com ara: quins aliments haur铆em de prioritzar quan els nens s贸n petits? Com podem gestionar la seva salut? 脡s important el que fem o deixem de fer des de l鈥檈mbar脿s? Com els podem alimentar a partir dels 3 anys i per sempre?

La finalitat de la iniciativa 茅s oferir eines i coneixements a pares i mares perqu猫 els seus fills no nom茅s creixin sans, sin贸 supersans, i que puguin extrapolar aquesta mateixa informaci贸 per a qualsevol adult, ja que els nens, ben aviat, menjaran com els pares. El director i gerent del Grup Llobet, Ignasi Llobet, 茅s conscient de la import脿ncia del comer莽 en el foment d鈥檜na alimentaci贸 saludable. Per aix貌 ha volgut comptar amb Etselquemenges, referent en el sector, per promoure la bona alimentaci贸, fins i tot fora dels seus canals habituals.

La jornada, que comen莽ar脿 a les 10 del mat铆, inclour脿 una primera part de pon猫ncies, seguida d鈥檜n col路loqui entre tots els ponents. Abans, durant i despr茅s de l鈥檃cte, hi haur脿 una zona expositiva en la qual es podran con猫ixer productes, idees i eines per poder dur a terme una alimentaci贸 saludable: podreu trobar des del primer n煤mero de la revista d鈥檃limentaci贸 infantil ETS NEN, productes de Casa Amella i els exclusius productes de Ca l鈥橝rpellot: els Suqu铆ssims! i els Cuit al Buit desenvolupats per la Fundaci贸 Al铆cia. Tamb茅 hi haur脿 algunes idees per a la celebraci贸 d鈥檃niversaris saludables, entre d鈥檃ltres coses.