M茅s de 300 persones participen a Nens SuperSans, organitzat per Grup Llobet amb la col路laboraci贸 d’Etselquemenges

La primera jornada d’alimentaci贸 infantil i juvenil, titulada”Nens Supersans”, va ser tot un 猫xit. M茅s de 300 persones van assistir a la jornada que es va celebrar a l’Institut Lacet脿nia de Manresa. Grup Llobet en col路laboraci贸 amb Etselquemenges va organitzar aquest acte que va tractar q眉estions relacionades amb una alimentaci贸 saludable dels infants i joves, la majoria d’elles perfectament extrapolables a l’alimentaci贸 dels adults. Algunes preguntes que es fan molts pares i mares, com per exemple els aliments que cal prioritzar en els nens i nenes o com gestionar-ne la salut abans i despr茅s dels tres anys, van quedar resoltes durant la jornada.

Ignasi Llobet, director i gerent del Grup Llobet, va donar la benvinguda als assistents i va encetar la jornada parlant del rol del comer莽 en el foment d’una alimentaci贸 saludable. Tot seguit, Xevi Verdaguer, Yolanda Garcia, Alba Balaguer i Montse Reus van dur a terme les seves pon猫ncies que tractaven la q眉esti贸 de l’alimentaci贸 dels infants des de l’etapa de la lact脿ncia fins que comencen a menjar com els adults.

Durant tot el mat铆, al pati del recinte Lacet脿nia s’hi va celebrar una fira de productes saludables oberta a tot el p煤blic on es va poder degustar i comprar diferents productes: fruits secs, caldos, sucs i xocolates, entre d’altres.

Recordeu que cal menjar molta fruita i verdura, i que hem d’evitar l’exc茅s de sucres en la dieta dels infants i els joves!