Grup Llobet, per mitjà de ca l’Arpellot, ha assolit un acord de col·laboració amb l’assessoria de cuina, esport i salut Alternatura, amb l’objectiu d’apropar la cuina saludable i terapèutica a totes les llars. En el marc d’aquest acord, ca l’Arpellot serà el proveïdor dels productes utilitzats en els diferents cursos i programes de cuina organitzats per Alternatura, que, alhora, oferiran un 10% de descompte a tots els clients amb targeta de fidelització del Grup Llobet.

Dins del mateix acord, Alternatura oferirà el seu assessorament en la selecció de productes saludables dels establiments de Grup Llobet, en especial de ca l’Arpellot, el primer supermercat saludable. I Grup Llobet promocionarà les iniciatives pedagògiques al voltant de la cuina que promou Alternatura, amb especial interès en projectes com Cuinetes Club, destinat a iniciar els més petits en la pràctica culinària.

CARTELL CURSOS NADAL

Sense anar més lluny, durant aquestes festes nadalenques, el Cuinetes Club celebra estades d’alimentació i cuina per a nens de 5 a 12 anys a la Fàbrica dels Sentits (Manresa), amb la finalitat d’ensenyar-los que les galetes, els torrons, les pizzes i altres aliments tradicionalment associats a dietes poc recomanables també poden ser saludables. Evidentment, tot és qüestió dels ingredients que s’hi utilitzin, i ca l’Arpellot i Alternatura van de la mà per demostrar que els adjectius sa, equilibrat i divertit són compatibles.