La revista Ets Nen arriba als establiments del Grup Llobet

Des d’ara mateix, les botigues de Ca l’Arpellot聽i set dels Supermercats Llobet s贸n tamb茅 punt de venda de la nova revista Ets Nen, editada per Ets el que menges. Es tracta d’una publicaci贸 adre莽ada a ajudar a millorar l’alimentaci贸 i els h脿bits saludables dels petits de la casa, amb consells, receptes, articles signats per experts en nutrici贸 i salut,聽reportatges i bones propostes adre莽ades a cada etapa del creixement.

Els interessats en aquesta publicaci贸 ja la poden trobar als tres Ca l’Arpellot (Manresa, Gironella i Nav脿s) i als Llobet de La Parada (Manresa), Solsona, Vacarisses, Art茅s, Call煤s, Berga i Moi脿. A la resta d’establiments del Grup Llobet, es poden encarregar i rebre-ho al mateix establiment en menys de 24 hores.

Per a Grup Llobet i Ca l’Arpellot 茅s tot un orgull avan莽ar en la nostra col路laboraci贸 amb Ets el que menges, i poder apropar aquesta publicaci贸聽als nostres clients forma part d’aquesta satisfacci贸.

M茅s informaci贸 sobre la revista: clica aqu铆.