Botiga online de Ca l’Arpellot: gran acollida en els primers dies de funcionament

La rebuda no podia haver estat millor. La botiga online de Ca l’Arpellot, el primer supermercat saludable, ha superat amb escreix les expectatives dipositades de cara als seus primers dies d’operativitat. Això ens ha ajudat, i molt, a millorar encara més el nostre servei d’entrega a domicili i la gestió ràpida i eficient d’incidències.

I és que, des de fa uns dies, ja pots comprar al nostre supermercat saludable des d’allà on vulguis: des de casa, des de la feina o des del carrer. A la nostra botiga online hi trobaràs tot allò que necessites. Entra-hi i descobriràs que menjar sa, equilibrat i divertit és molt senzill. A banda d’això, cada dia t’oferim un seguit de recomanacions pensades per a què et cuidis.

Un cop hagis omplert el teu cistell, podràs seleccionar el sistema de recollida de la compra. T’ho podem dur a casa, pots recollir-ho en algun dels punts de recollida assenyalats o bé a la teva botiga de sempre. Quan ho tinguem apunt t’avisarem.

A més, ATENCIÓ: amb la primera compra et regalem un pack de productes Cuit al Buit, fruit del nostre sistema de cocció que, desenvolupada en col·laboració amb la Fundació Alícia, preserva intactes les propietats nutricionals i organolèptiques dels aliments.

Visita la nostra botiga online clicant aquí. T’encantarà!