Ca l’Arpellot posa a la teva disposició una coach nutricional

Grup Llobet posem a disposició de tots els nostres clients una coach nutricional i t’oferim diferents serveis per ajudar-te i guiar-te segons les teves necessitats alimentàries. Ara cuidar-se és més fàcil que mai!

La coach nutricional que encapçala el nostre equip és la Mercè Parcerisa. A més, també tenim una xarxa de col·laboradors de gran prestigi formada per professionals de la Fundació Alícia, Alternatura, Etselquemenges, Cristina Manyer i Clara Antúnez. D’aquesta manera, donem el millor servei possible als nostres clients.

Si tens dubtes sobre les propietats d’algun aliment o no saps què hauries de menjar per resoldre una necessitat nutricional específica (teva o bé dels teus), la nostra coach t’hi ajudarà. Pots contactar amb ella a través de correu electrònic o bé de manera presencial en algun dels nostres establiments, concertant una cita prèvia. A banda de resoldre consultes, també ofereix el servei de teva personal shopper: t’acompanyarà a fer la compra i t’explicarà tot allò que vulguis saber sobre els nostres productes: què són, per a què són bons i les moltes maneres de cuinar-los. És l’ocasió perfecta per no acabar menjant sempre el mateix i cuinat de la mateixa manera.

De la mateixa manera, també pots participar en tallers grupals en què es fa una demostració de preparació de diferents productes seguit d’una degustació. Pots escollir entre un taller de sucs i batuts o bé un de cuina ràpida per a persones amb pressa amb els nostres productes cuit al buit (pensats per a aquelles persones que durant la setmana tenen poc temps per dedicar-lo a la cuina però que no volen renunciar a menjar de forma sana, equilibrada i divertida).

Si vols més informació sobre els diferents serveis que ofereix la coach nutricional o bé vols concertar una cita amb ella clica aquí.