Vendre alimentació és una enorme responsabilitat que a Grup Llobet ens prenem amb compromís, amb rigorositat, sense excuses, sense escletxes. I aquí convé posar en valor la tasca que desenvolupa el nostre equip de compres, que comença preguntant-se “què volem fer arribar a casa dels nostres clients?” i acaba amb la qüestió “com podem ajudar-los a menjar sa per viure feliços?”.

Les preguntes ni són banals ni tenen resposta senzilla. Al contrari, la forma de complir amb el nostre compromís (i responsabilitat) d’ajudar-vos a menjar millor requereix d’un procés de selecció acuradíssim, seguint criteris que prioritzen la producció local, de proximitat, saludable i, en la mesura del possible, ecològica.

A Supermercats Llobet, amb 35 botigues i més de 50 anys de trajectòria, el nostre grup s’està encaminant a productes de qualitat, amb un fort protagonisme pel que fa al producte fresc i de proximitat (ja sigui fruita, verdura o carnisseria) que sigui de qualitat i, per tant, sigui filtrat amb aquests paràmetres. Alhora, el personal de Llobet rep una formació continuada per tal d’assessorar els nostres clients sobre bons hàbits i un consum saludable i responsable.

Mentrestant, Ca l’Arpellot (3 establiments i botiga online) és el primer supermercat fonamentat en el fet que tots els seus productes són saludables per al consum diari, sense reserves i amb tota confiança. En aquest cas, el nostre equip de nutrició selecciona productes després d’una comprovació exhaustiva de les etiquetes i la traçabilitat quant a procés d’elaboració. Al mateix temps, Ca l’Arpellot treballa en l’elaboració de continguts divulgatius al voltant de l’alimentació saludable que, cada cop més, es fan extensius a tots els establiments del grup.

De fet, l’èxit de Ca l’Arpellot ha contribuït a que els criteris de selecció en clau de salut s’hagi traslladat a Supermercats Llobet, que també incorporen (de forma progressiva) els productes propis elaborats a la sala blanca de Ca l’Arpellot (Suquíssims! CuitAlBuit, Moments Deliciosos, entre altres).

Amb tot, el nostre equip de compres, de costat amb el departament de nutrició, evoluciona constantment els seus criteris de selecció per tal de contribuir a convertir l’alimentació dels nostres clients, sempre amics, sigui més sana, equilibrada i, a poder ser, divertida.