5 raons per beure sucs cold-pressed

Sempre diem que els nostres no s贸n simples sucs sin贸聽Suqu铆ssims, perqu猫 s贸n bon铆ssims i san铆ssims. En realitat, es tracta de combinacions de fruites, verdures i plantes arom脿tiques, per貌 el m茅s important i essencial de cara a l’alimentaci贸 saludable 茅s que s贸n premsats en fred (internacionalment conegut com a cold-pressed). Aqu铆 teniu cinc motius per prendre’ls:

1. La combinaci贸 de fruites, verdures, hortalisses i herbes arom脿tiques est脿 meticulosament estudiada en la seva proporci贸 貌ptima, amb la finalitat de seduir el teu paladar.

2. El premsatge en fred, un sistema lent i estrictament estudiat, fa que els ingredients conservin un alt铆ssim percentatge de les vitamines i mantinguin i allarguin el seu sabor.

3. El premsatge en fred fa que el gust dels productes perduri m茅s que en els processos convencionals, perqu猫 els enzims que fan malb茅 el suc s贸n molt menys actius.

4. Nom茅s contenen fruites, verdures, hortalisses i herbes arom脿tiques, sense cap additiu.

5. Formulats per especialistes en nutrici贸 amb la finalitat d’aportar, cadascun, beneficis concrets i complementaris per a l鈥檕rganisme.

Us venen de gust? Ja sabeu on trobar-los 馃檪