L’expansió del negoci condueix Grup Llobet a ampliar el seu equip

El creixement de l’empresa i la proximitat de la campanya de Nadal fan que Grup Llobet busqui la incorporació de personal per a diferents llocs de treball i, d’aquesta manera, fer front a les diverses necessitats laborals i als nous reptes que afronta.

Entre els perfils que es busquen n’hi ha per a la producció de lots i paneres de Nadal, una campanya que comença a finals d’octubre i que genera una quarantena de llocs de treball d’incorporació immediata.

Al mateix temps, es busca gent per treballar al magatzem de logística, a botigues i a diferents àrees de la seu central. Una de les figures més necessàries en aquest moment, amb l’ampliació del negoci del càtering i la potenciació dels plats cuinats, són cuiners i cuineres amb experiència, bé per treballar a la central de Llobet o bé per fer-ho als obradors de les botigues. A més, també es busquen carnissers i carnisseres amb experiència i que coneguin l’ofici.

L’expansió de Llobet també demanda reforçar dues àrees estratègiques amb responsables de compres del grup i responsables de logística, càrrecs per als quals és necessari tenir experiència desenvolupant-los.

Per tot plegat, i com a referència en alimentació saludable a la Catalunya central, Grup Llobet té un compromís amb els seus conciutadans, a qui intenta donar-los cada cop un millor servei des de tots els punts de vista i a qui també vol sumar a la seva família per continuar creixent junts.

Els interessats poden enviar el seu currículum a rrhh@grupllobet.com.