Llobet Regals creix i es torna més saludable

La reinvenció ha estat una constant en el més de mig segle d’història de Llobet Regals, que continua creixent i sent un líder a l’estat gràcies a aquesta capacitat d’adaptació: per aquesta propera campanya hem obert una nova nau de logística, com a conseqüència del creixement de dos dígits registrat el 2017.

L’única manera de prosperar després de 55 anys d’història és adaptantse a les demandes del mercat, i aquest any hem detectat un augment de la demanda de lots i paneres més saludables. I Grup Llobet, com a referència de l’alimentació saludable a la Catalunya central, dona resposta amb el seu coneixement i la qualitat dels seus productes.

A Llobet Regals vam ser precursors en oferir lots vegans, ecològics o amb productes de proximitat, com el Ben Fet. I ara ens adaptem a les peticions de lots amb menys alcohol, mantenint els vins i caves, senyal d’identitat i d’orgull de la nostra terra, però reduint-ne la quantitat de licors.

També oferim paneres amb regals extraordinaris, com fumadors de plats per donar un toc de distinció a les elaboracions que preparem, o carn de qualitat extraordinària, com el wagyu. I fins i tot tenim lots i paneres amb escultures exclusives, com les que es poden trobar a la botiga de Llobet Regals.