Llobet Regals: 55 anys al teu costat per Nadal

S’acosta el Nadal i enguany, des de Llobet Regals, volem fer memòria i recordar com Ramon Llobet, fa més de mig segle, va transformar un hàbit de consum estiuenc en una tradició de Nadal que ha perdurat al llarg dels anys.

“A l’estiu, la gent cobrava la paga extra i anava a passar el dia fora. Vaig tenir la idea de fer uns lots perquè es poguessin endur el menjar on anessin”, recorda Ramon Llobet sobre una pràctica que va reinventar fa 55 anys: “Llavors, vaig pensar que ho podríem fer per Nadal, de manera que les empreses premiessin els treballadors”.

Des d’aleshores, els lots i les paneres de Nadal no han deixat d’evolucionar, com ho hem fet també a Llobet Regals gràcies a la confiança que ens feu quan voleu mostrar la vostra gratitud a treballadors, proveïdors o clients. “Volem sorprendre i això ens obliga a innovar constantment”, explica Ramon Llobet.

Disposem del millor assortit per fer del Nadal un moment inoblidable, amb una gran varietat de productes que s’adapten a totes les necessitats: detalls, baguls i paneres; lots vegans i ecològics; maridatges i seleccions prèmium; productes de proximitat; pernils, vins, caves i xampanys.

Doneu un cop d’ull al nostre catàleg, aquest any dedicat al vermell passió, el color del sentiment intens. Precisament la intensitat amb què treballem els 365 dies de l’any des de fa 55 anys. Gaudiu de la possibilitat de fer regals meravellosos. Sigueu feliços i celebreu el vermell.