Què passa quan fas un regal?

Un estudi de l’Institut de Neurociència de la Universitat d’Oxford assegura que les coses noves per al cervell, com els regals, generen dopamina i endorfina, responsables de la motivació i la felicitat. Però això no només passa quan rebem un regal, sinó també quan el fem. I de manera augmentada. Així ho va demostrar  la doctora Elizabeth W. Dunn, de la universitat canadenca de British Columbia: som més feliços quan fem un regal que quan el rebem.

Per això, les paneres i els lots de Nadal són una bona ocasió per aconseguir el doble felicitat: per demostrar als treballadors, clients o proveïdors que estem de contents amb ells, i per ser més feliç fent obsequis.

A Llobet Regals ens agrada fer les propostes que més us puguin agradar per contribuir a aquesta felicitat recíproca. Visita el catàleg o fes la teva comanda al nostre web: http://www.llobetregals.com/