Supermercats Llobet t’ajuda a estalviar

Supermercats Llobet t’ajuda a estalviar

Avui en dia, una de les despeses més recurrents és el de la compra d’aliments en el supermercat. A vegades, aquesta despesa pot desequilibrar el nostre pressupost mensual si no es maneja amb cura. No obstant això, amb una mica de planificació i alguns trucs intel·ligents, és possible reduir significativament el cost de la teva cistella de la compra sense sacrificar la qualitat dels productes. Aquí tens 10 consells pràctics per a estalviar en la teva pròxima visita als nostres supermercats Llobet:

1. Fes una llista i compleix-la:

Abans d’anar de compres, fes una llista detallada del que necessites i quina quantitat necessites. Això t’ajudarà a evitar compres impulsives i apegar-te a l’essencial.

2. Aprofita els cupons i ofertes:

Molts supermercats ofereixen cupons i promocions especials. Aprofita’ls per a obtenir descomptes en productes que realment necessites.

3. Compra a granel:

En lloc de comprar productes en envasos petits, opta per comprar a granel sempre que sigui possible. Això sol ser més econòmic i redueix la quantitat d’envasos que acaben en les escombraries.

4 Descarrega’t la APP Grup Llobet:

Només per això ja t’oferim un descompte de 3€ en la teva pròxima compra a qualsevol dels nostres Supermercats Llobet, de la teva zona. Amb aquesta APP també gaudiràs d’avantatges i ofertes exclusives per als nostres clients!

5. Evita les compres impulsives:

Abans d’agregar alguna cosa al teu carro, pregunta’t si realment ho necessites. Les compres impulsives poden augmentar significativament el cost total de la teva compra.

6. Planifica els teus menjars:

Planificar els teus menjars amb anticipació et permet comprar només els ingredients necessaris, evitant desaprofitaments i despeses innecessàries.

7. Compra productes de temporada:

Els productes de temporada solen ser més barats i frescos. Aprofita les fruites i verdures de temporada per a estalviar diners.

8 Compra la nostra marca blanca:

A Grup Llobet tenim grans marques blanques d’una excel·lent relació qualitat preu, per això triar-les sempre és un encert segur! Estalvia comprant amb nosaltres.

Consulta les nostres marques blanques

9. Evita fer compres amb la panxa buida:

Anar de compres amb fam pot portar a compres impulsives i a gastar més del necessari. Assegura’t de menjar alguna cosa abans de sortir de casa.

10. No t’oblidis de revisar el teu carro abans de pagar:

Abans de dirigir-te a la caixa registradora, pren-te un moment per a revisar el teu carret i eliminar qualsevol article que no necessitis realment.

Seguint aquests consells simples, però efectius, pots reduir significativament el cost de la teva cistella de la compra del supermercat sense comprometre la qualitat dels teus aliments. Comença a estalviar avui mateix i veuràs com el teu pressupost mensual s’estira molt més!

També pots fer la teva compra Online