Un estiu deliciós amb Moments Deliciosos

Avui volem compartir amb vosaltres una cosa que segur que us encantarà, especialment si us agrada gaudir de la cuina sense haver-vos de passar hores i hores pensant què cuinar i després preparant-ho.

Us presentem el nou catàleg de plats d’estiu de Moments Deliciosos.
En aquesta revista trobareu consells gastronòmics, recomanacions útils, i una gran selecció de receptes delicioses i pràctiques, perfectes per aquests dies de calor que s’apropen. Des d’amanides fresques i saludables fins a suculents plats principals, passant per postres i begudes refrescants, tenim tot el que necessiteu per aprofitar al màxim d’aquests moments estivals.

Algunes de les receptes que hem afegit van des d’unes amanides saludables i molt refrescants fins a plats més complets, tots ells supervisats per la nostra nutricionista i el nostre cuiner que ens garanteixen la qualitat del producte. A més tots els plats venen acompanyats d’una llista detallada d’al·lèrgens i valors nutricionals per assegurar que tothom que ho vulgui pugui gaudir d’aquests plats sense cap mena de preocupació.

A més a més, la filosofia de Moments Deliciosos se centra en la qualitat i la proximitat dels productes que t’oferim. Utilitzant ingredients de primera qualitat i receptes casolanes que garanteixen un sabor únic, autèntic i reconfortant.

A què esperes, doncs, per a fer el canvi?

Sorprèn els teus convidats amb un empedrat de cigrons. (Elaborat amb productes de temporada i perfectes per aquests dies de calor). O impressiona’ls amb un exquisit pastís de gambes, sense necessitat d’haver-te de passar la tarda tancat dins de la cuina cuinant. Les vacances d’estiu són per a gaudir amb la gent que més t’importa.

Per descarregar-te’l, només has de fer clic en aquest enllaç i compartir-nos les teves experiències delicioses a Instagram amb el hashtag #MomentsDeliciosos.

Viu un estiu deliciós. Gaudint de cada moment i deixant que Moments Deliciosos et guiï cap a una experiència culinària inoblidable sense necessitat de què et compliquis.

Menja sa, viu feliç.