L’Era del Tiquet Digital a Grup Llobet

A Grup Llobet, estem fent un pas més cap a la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Reconeixem la urgència de prendre mesures concretes per a reduir el nostre impacte ambiental i promoure pràctiques més respectuoses amb l’entorn que ens envolta. Per això, ens complau anunciar que hem decidit implementar una important iniciativa: deixar d’imprimir els tiquets de compra en paper per defecte, donem la benvinguda al tiquet digital.

Aquesta mesura, que pot semblar petita, és en realitat un gran pas cap endavant en el nostre compromís ambiental. Al eliminar la impressió automàtica dels tiquets de compra, estem reduint significativament el consum de paper en les nostres operacions diàries. Sabem que el paper és un recurs preciós i limitat, la producció i l’ús del qual tenen un impacte considerable en els boscos i en la qualitat de l’aire.

Ara, quan realitzis les teves compres als nostres Supermercats Llobet, notaràs que no s’imprimirà automàticament un tiquet en paper. No obstant això, volem assegurar-te que si necessites el tiquet en format físic, simplement has de sol·licitar-lo a la caixera. Estarem encantats de proporcionar-t’ho. Creiem fermament que aquesta pràctica de “sol·licitar a demanda” no sols redueix el desaprofitament de paper, sinó que també fomenta una mentalitat més conscient i responsable entre els nostres clients.

Compromesos amb el planeta

A més, per a facilitar encara més la teva experiència de compra, et recordem que sempre pots accedir a les teves compres i al teu tiquet digital a través de la nostra aplicació mòbil. Amb només uns clics, tindràs accés instantani a un registre detallat de les teves transaccions, sense necessitat de paper ni impressions innecessàries.

En conclusió: estem emocionats de fer aquest pas en el nostre viatge cap a un futur més verd i sostenible. Reconeixem que cada acció, gran o petita, compte en la lluita per preservar el nostre planeta per a les generacions futures. Volem expressar el nostre més sincer agraïment per la teva col·laboració i suport en aquest important canvi. Junts, fem la diferència!

També et pot interessar: Dia de la Terra!