Som bons per dins i per fora

Des de Moments Deliciosos, estem orgullosos de presentar-vos “Som bons per dins i per fora”, una iniciativa que encapsula la nostra dedicació no només a l’excel·lència en l’alimentació, sinó també al respecte pel nostre planeta i les nostres comunitats. Com Responsable de Sostenibilitat, vull compartir amb vosaltres el cor d’aquest projecte que ens apassiona.

Quin compromís tenim?

El nostre compromís amb el Clean Label és ferma i indestructible. Ens esforcem perquè cada producte que surt de les nostres cuines conté el mínim d’additius possible. Això no és només una promesa de qualitat; és una garantia que respectem la naturalesa dels aliments que oferim. Creiem fermament que el menjar real ha de ser tan pur com sigui possible.

La conservació dels nutrients és una altra de les nostres prioritats. Hem adoptat tècniques de pasteurització lleugera i utilitzem atmosferes protectores per mantenir intactes les qualitats originals dels aliments, evitant l’ús de conservants artificials. Aquestes pràctiques no només mantenen la frescor, sinó que també garanteixen que el producte final sigui el més saludable per als nostres consumidors.

Més enllà dels nostres productes, la responsabilitat amb l’entorn és un pilar de la nostra filosofia. Prioritzem l’ús d’ingredients locals, no només per garantir la frescor, sinó també per reduir la nostra petjada de carboni i suportar l’economia local. A Moments Deliciosos, cada decisió que prenem busca harmonitzar els nostres objectius de negoci amb el benestar del medi ambient.

Ens hem compromès també amb la sostenibilitat a través de la implementació d’energia solar en totes les nostres operacions i l’adopció de pràctiques de reciclatge rigoroses. Els nostres envasos són 100% reciclats i reciclables, un testimoni del nostre compromís amb l’economia circular.

Finalment, la nostra responsabilitat social es reflecteix en la cura meticulosa amb què dissenyem cada recepta. Sota la supervisió de la nostra experta nutricionista, assegurem que cada plat no només satisfaci les necessitats nutricionals, sinó que també delecti els paladars més exigents.

“Som bons per dins i per fora”

No és només un lema; és una declaració de principis. Des de Moments Deliciosos, estem compromesos a liderar amb l’exemple, mostrant que és possible proporcionar aliments exquisits i saludables mentre cuidem el nostre planeta i donem suport a la nostra comunitat. Creiem en un futur on la sostenibilitat i la nutrició van agafats de la mà, i amb el vostre suport, continuarem fent d’aquesta visió una realitat.

Marc Moreno

Responsable de Sostenibilitat

També et pot interessar: A Grup Llobet som #GentRezero

Video Youtube