A Grup Llobet som #gentRezero

Grup Llobet s’ha sumat a l’acord clau pel foment de la reutilitzaci贸 i la lluita contra el pl脿stic d’un sol 煤s als nostres establiments comercials, aix貌 vol dir que acceptem que els nostres clients reompliu els vostres t脿pers i envasos portats de casa dels productes disposats a granel com la carn, el peix, els llegums o altres aliments.

Aquesta mesura contribueix a revertir la situaci贸 actual de la generaci贸 d’envasos d’un sol 煤s, en que cada catal脿 i catalana produim una mitjana de 572 quilograms de residus a l’any (segons dades del 2019) dels quals la meitat van directament al contenidor de la resta.

Una situaci贸 que 茅s, en part, conseq眉猫ncia de la introducci贸 al mercat de productes d’un sol 煤s sovint innecessaris i dif铆cils de reciclar i que generen una gran quantitat de residus.

COMPRA SENSE GENERAR RESIDUS

➡Com? Agafa el teu propi env脿s reutilitzable, assegura’t que estigui net,
esbandit i eixut (l’establiment pot rebutjar els que cregui que s贸n inadequats).
➡Com funciona? La persona que t’atengui el tarar脿 perqu猫 no paguis pel pes de
l’env脿s i te l’omplir脿 amb el producte que li demanis.