Encara no coneixes El Club dels Amants del Vi?

 

Ets dels que els agrada gaudir del vi tradicional elaborat en cellers de llarga trajectòria? O bé et decantes més per degustar vins innovadors? Siguis del tipus que siguis, Grup Llobet ha posat en marxa el Club dels Amants del Vi, una iniciativa que promou la cultura del vi en tots els seus aspectes, no només en el consum.

Aquesta iniciativa de Grup Llobet és una oportunitat magnífica per gaudir del bon vi.  A més, Pilar García, la prestigiosa sommelier del restaurant Las Vegas (Manresa), avala el projecte i realitza la selecció de vins mensuals que es proposen des del club.

El Club dels Amants del Vi ofereix una selecció mensual de vins de gran qualitat a preus molt interessants. Aquesta selecció inclou de tres parelles d’ampolles, dues de les quals són de D.O. catalanes i una de D.O. d’arreu de l’estat. A més, els socis també poden gaudir de diferents avantatges: els permet visitar cellers gaudint de grans descomptes i els convida a participar en tastos i maridatges exclusius.

Si tens ganes de gaudir del vi d’una manera excepcional suma’t al Club dels Amants del Vi. A la pàgina web amantsdelvi.cat hi trobaràs tota la informació de les diferents opcions de subscripció. Visita’ns!