Encara no coneixes El Club dels Amants del Vi?

 

Ets dels que els agrada gaudir del vi tradicional elaborat en cellers de llarga traject貌ria? O b茅 et decantes m茅s per degustar vins innovadors? Siguis del tipus que siguis, Grup Llobet ha posat en marxa el Club dels Amants del Vi, una iniciativa que promou la cultura del vi en tots els seus aspectes, no nom茅s en el consum.

Aquesta iniciativa de Grup Llobet 茅s una oportunitat magn铆fica per gaudir del bon vi.聽 A m茅s, Pilar Garc铆a, la prestigiosa sommelier del restaurant Las Vegas (Manresa), avala el projecte i realitza la selecci贸 de vins mensuals que es proposen des del club.

El Club dels Amants del Vi ofereix una selecci贸 mensual de vins de gran qualitat a preus molt interessants. Aquesta selecci贸 inclou de tres parelles d鈥檃mpolles, dues de les quals s贸n de D.O. catalanes i una de D.O. d鈥檃rreu de l鈥檈stat. A m茅s, els socis tamb茅 poden gaudir de diferents avantatges: els permet visitar cellers gaudint de grans descomptes i els convida a participar en tastos i maridatges exclusius.

Si tens ganes de gaudir del vi d鈥檜na manera excepcional suma鈥檛 al Club dels Amants del Vi. A la p脿gina web amantsdelvi.cat hi trobar脿s tota la informaci贸 de les diferents opcions de subscripci贸. Visita鈥檔s!