“Cold-pressed”, la tendència saludable que aquí tot just comença

El fenomen “cold-pressed”, sucs premsats en fred, és com una onada que, provinent especialment dels Estats Units, comença a arribar a casa nostra i a guanyar adeptes pels seus enormes beneficis: el procés d’elaboració, premsat en fred per mitjà d’un sistema lent d’alta pressió a baixa temperatura, assegura que les vitamines i els enzims beneficiosos de les fruites no es trenquin. És a dir, beure suc equival a menjar la fruita sencera o, si és en combinació amb altres vegetals, a menjar una completa amanida.

Atenció: el “cold-pressed” no és una moda; les modes passen i se n’instauren de noves, i també tornen i se’n tornen a anar. Els sucs premsats en fred són el futur, o el present, i a molts llocs lluny de les nostres fronteres ja deixen ‘en fals’ els sucs elaborats amb el mètode tradicional: triturant la fruita, escalfant-la i fent que la majoria de propietats nutricionals es perdin (per no parlar de les nutritives quan ens referim a sucs amb alts percentatges de sucres afegits i fets a partir de concentrats).
I, lògicament, Grup Llobet, per mitjà de la nostra marca pròpia Ca l’Arpellot, és sensible a aquesta nova i millor forma de treballar. I encara més: els nostres productes propis “cold-pressed”, els Suquíssims!, no són sucs sinó combinacions a partir de fruites i verdures que procuren respondre a necessitats concretes per a perfils i moments ben diferents. Tant si es tracta d’un nen com d’un esportista, tant si necessitem hidratar-nos o desestressar-nos, tant si necessitem energia com si ens volem relaxar, sigui quina sigui la situació, segur que hi ha un Suquíssim per a cada moment i cada situació.
Una vegada més, la nostra sala blanca es converteix en pionera i apropa als nostres clients bones solucions per millorar la seva vida per mitjà de l’alimentació.

Aquesta ha de ser la nostra missió: ajudar-vos a menjar (i a beure) més sa, equilibrat i divertit.