Fes la teva compra amb els consells d’una gran experta

Aquest 17 de juny, els nostres establiments de Berga (10-14 h) i Solsona (16.30-19.30 h) estrenen un servei revolucionari que pretén ajudar-te a comprar, a cuinar i a menjar millor. Durant 30 minuts, la dietista i nutricionista d’Ets el que menges, la popular Martina Ferrer, t’acompanyarà en la teva compra setmanal per recomanar-te aquells productes que troba a faltar en el teu carro, a canviar-ne altres per propostes més saludables i a donar-te idees i receptes per aconseguir plats més complets i més adients al teu ritme de vida i al de la teva família. També t’ajudarà a trobar el millor moment per consumir cada aliment d’acord amb les seves propietats.

Rebre consells sobre nutrició just en el moment de fer la compra és una gran oportunitat. L’assessorament pràctic, ràpid i directe de Martina Ferrer canviarà la teva forma de comprar, de cuinar i de menjar. Si t’agrada la idea, reserva la teva visita!

Es poden fer en grups de fins a 3 persones amb necessitats nutricionals i alimentàries concretes.

Sol·licita horaris i disponibilitat trucant al 93 878 80 78.

També pots fer-ho per correu electrònic: elo.c@grupllobet.com.

Anima’t a participar-hi, la teva forma de comprar canviarà per sempre!