Ca l’Arpellot, premi Pimes 2016 al comerç més competitiu

Ca l’Arpellot, la línia de supermercats saludables de Grup Llobet, acaba de viure un dels moments més especials de la seva curta però intensa trajectòria: la consecució del premi Pimes 2016 al comerç més competitiu. Va ser en el marc del sopar anual de Pimec, la patronal catalana de la petita i mitjana empresa, i va suposar tot un gran reconeixement a l’aposta del nostre grup per contribuir a, amb la nostra labor diària, millorar la vida d’aquelles i aquells que confieu en nosaltres.

La posada en escena d’aquesta 29a edició dels premis va ser espectacular. La sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va reunir més de mil persones en una genial vetllada dedicada a l’esforç de les empreses i dels seus equips professionals per impulsar projectes que vagin més enllà del negoci, amb la seva capacitat de generació de valor per a l’entorn, per a la societat, per al país, per al món. I això és just el que més ens agrada d’aquest premi: que el jurat (format per reconeguts representants del món professional, polític, cultural i social català) hagi reconegut el nostre esforç per transformar la forma de vendre aliments, ajudar a modificar els hàbits de compra i, amb això, contribuir a que tothom mengi millor i visqui més feliç.

Va ser el director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet, l’encarregat de rebre el guardó de mans del president de la Generalitat, el Molt Honorable Carles Puigdemont, acompanyat del president de Pimec, Josep González. Va ser un dels moments més emotius del vespre, acompanyat de la projecció d’un audiovisual sobre Ca l’Arpellot, que explicava als assistents, breument, el component innovador del primer supermercat saludable de la història.

Salut i bons aliments. Aquest és el nostre lema i, sobretot, el motiu que ens mou a apropar-vos, a casa i a taula, els millors aliments. Un premi com aquest ens ajuda a veure que anem pel bon camí. Ens anima a seguir treballant, encara més, amb el nostre compromès equip per ajudar-vos a menjar més saludable, equilibrat i divertit. La nostra fita serà un èxit en la mesura que els clients de Ca l’Arpellot, i per extensió de Grup Llobet, només us hagueu de preocupar de ser feliços.