Alven, amfitri贸 a la 3era. Nit del Turisme al Bages

Ahir va tenir lloc la 3陋 Nit del Turisme al Bages al Restaurant 鈥淎bat Cisneros鈥, el restaurant de refer猫ncia de l鈥橝badia de Montserrat. Aquesta trobada organitzada per Bages Impuls!, 茅s una iniciativa liderada de forma transversal des de la societat civil i coordinada amb el sector p煤blic.
Bages Impuls! proposa un canvi de mentalitat que augmenti l鈥檃utoestima i porti a creure en el Bages com a un referent tur铆stic de la Catalunya central.
El seu objectiu 茅s mobilitzar el sector tur铆stic i alhora tamb茅 les empreses, entitats i tots aquells ciutadans que creguin en el seu territori.
Grup Llobet, com a grup alimentari de refer猫ncia de la Catalunya Central, no hi podia faltar, i hi va ser present a trav茅s de la marca d鈥檈mbotits artesans fets a Sant Joan de Vilatorrada.
Els comensals van degustar secallona, fuet, llonganissa, botifarra i xistorreta d鈥橝lven, i ho van maridar amb vins amb la D.O Pla de Bages, juntament amb formatges, olis i altres productes de la zona.
Ens agrada participar en actes referents de la promoci贸 del nostre territori. I es que la Catalunya Central 茅s una de les zones m茅s atractives de Catalunya.

imatge-sopar-montserrat