Un regal que ve molt de gust, i mai més ben dit!

Ja ha començat el compte enrere per a aquelles empreses que volen regalar lots i paneres de Nadal. Cada dia, però, és més complicat escollir-ne el millor model, perquè hi ha milers de propostes novedoses, tant de producte com d’embolcall.

Quan van popularitzar-se les paneres de Nadal, a mitjans del segle XX, la voluntat de les empreses era contribuir de forma directa a que tots els seus treballadors i proveïdors gaudissin d’una taula ben parada durant les festes de Nadal. Si bé en un principi el que es va començar a regalar van ser paneres de vímet amb caves, neules i torrons, empreses com Llobet Regals, líder en lots i paneres de Nadal i amb 50 anys de trajectòria, han fet evolucionat aquest concepte en diversitat i creativitat.

Un miler d’empreses confien cada any en nosaltres. Totes busquen fer el millor regal possible i gairebé no repetim cap model, cada empresa busca sorprendre amb productes, aliments i embolcalls diferents”. Així és com Ignasi Llobet, director general de l’empresa, posa de manifest la inquietud de moltes empreses per incorporar valor afegit als seus regals nadalencs. Avui, les paneres i els lots de Nadal serveixen per sorprendre, per agradar, per fer feliç aquell a qui ho rep. En aquest context, la tradició de les neules i els torrons ja no són imprescindibles sinó, simplement, una opció.

Llobet Regals, més d’un centenar de regals per a generar un caliu especial

_orp8510-copia_ba

Combinacions amb productes protagonistes

Propostes amb les quals gaudir de la xocolata en diferents formats, una col·lecció d’oli verge extra, un assortiment de formatges artesans, seleccions d’embotits i formats on els pernils curats o ibèrics són els protagonistes del regal. Si teniu molt clar per quin aliment apostar, aquesta és una bona opció.


 

 

_orp8662-copiaba

Regals de llauna, fusta i vímet

Hi ha un gran assortiment de propostes on el més important ja no són els aliments.
Qui regala aquests lots o paneres escull el suport on aniran els aliments, que poden ser cistells de vímet, safates de fusta, baguls o cistells de llauna. La qüestió és que el continent pugui tenir una vida útil molt més llarga que la simple funció de guarnir el regal.


 

 

_orp9441-copia_mid_ample

L’origen dels aliments: productes catalans i productes ecològics

La importància de l’origen i la naturalesa dels aliments és importantíssima per a alguns consumidors. Això genera que, d’una banda, es facin lots amb la marca ‘Ben fet! Qualitat d’aquí’, en els quals s’ofereix només productes catalans d’empreses socialment compromeses amb el territori. De l’altra, també es creen paneres exclusivament ecològiques, que responen a una filosofia de consum amb cada dia més adeptes.


 

 

_orp9183-copia_retba

Maridatges excepcionals

Un dels lots que més ens han cridat l’atenció són els de maridatges. Tot, en aquest lot, està pensat per a preparar-se un bon àpat on tots els aliments mariden entre ells.
Els cistells de maridatges són propostes que inclouen tots els ingredients per a gaudir d’una degustació de productes meticulosament estudiats per tal de combinar al paladar. Així trobem maridatges per a gaudir del foie, la pasta italiana, els formatges i les postres de Nadal.


 

 

_orp9215-copia_ba

Caixes de vins i caves

Regalar una selecció de productes de celler és un dels regals més tradicionals i dels que més han perdurat amb el pas dels anys. Hi ha caixes multiproducte amb varietat de vins i caves fetes per Llobet Regals o caixes de col·lecció fetes des dels propis cellers.


 

 

_orp8856-copia_midaba

Lots: diversitat de productes tradicionals

Els lots són, en realitat, els reis de la festa. Per això n’hi ha de diferents productes, preus i mides. A Llobet Regals n’hi ha un gran assortiment i també es fan a mida segons les preferències de cada client.


 

 

_orp9103-copiaba

Regals premium per a persones premium

Finalment, una secció de regals premium per a persones a les quals es vol fer regals tan exclusius com les millors versions de whisky malta, xampany francès, llaunes de caviar i les col·leccions més ‘vip’ de les millors marques de pernil ibèric de l’Estat.


 

Rebre un regal és fantàstic. Fer-lo és extraordinari.

Sigui com sigui, regalem per fer feliços els altres i, quan fem un regal, ens sentim feliços nosaltres. Regalar aliments per Nadal no és només una tradició, és anar sobre segur. És mostrar el nostre desig perquè els nostres obsequiats passin unes festes excepcionals i les puguin celebrar amb una taula ben parada, on no hi falti res.

Entreu al web llobetregals.com i descobriu-ho vosaltres mateixos!