Xocolata sense fruits secs!

Ja diposem a  totes les nostres botigues saludables d’una nova xocolata sense fruits secs! N’hi ha poquĂ­ssimes al mercat i a mĂ©s tampoc contenen traces, ja que a la fĂ brica on s’elaboren nomĂ©s s’hi fa aquest tipus de xocolates.

Es tracta de les noves xocolates XOCOMON, elaborades de forma artesana per a tota la família. Podem gaudir de la xocolata negra o bé de la xocolata amb llet i fer-ho amb la total tranquil·litat de que no contenen ni gluten ni fruits secs.

A part, la xocolata negra (55% de cacau), no conté llet, així que les persones al·lèrgiques a la proteïna de la llet o a la lactosa també en poden menjar. Destacar també que, al no portar cap producte animal, és apte per persones vegetarianes i fins i tot veganes!

La xocolata amb llet, s’elabora amb uns motlles especial per tal de no contaminar a la negra. I, quina llet s’utilitza? Doncs és llet que també pot ser apte per les persones  al·lèrgiques als fruits secs.

Aquestes xocolates sĂłn del tot saludables i naturals ja que no contenen gran part dels additius que trobem en d’altres productes com ara carragenats, sulfits, glutamat, colorants…

El que sí que hem de tenir present és que, tant una com l’altra, contenen soja.

Entre les propietats nutricionals que conté la xocolata destaquem un aport important d’àcids grassos essencials, minerals (ferro, magnesi, potassi, zinc i crom), vitamines (B2 i E), fibra, àcid fòlic i bioflavonoides. També conté teobromina, una substància que estimula el sistema nerviós central i altres substàncies que regulen l’estat d’ànim produint una sensació de benestar agradable.

La xocolata aporta una bona quantitat d’energia i nutrients i, consumida amb mesura, va bé pel sistema circulatori, la tensió arterial i el cor.

Així doncs, les persones amb al·lèrgia als fruits secs, a la llet o intolerants al gluten, com també  les que vulguin gaudir d’una xocolata pura, neta, sense additius i al mateix temps boníssima,  no cal que busquin més! XOCOMON ÉS LA SEVA XOCOLATA!

Aina Llobet, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica

Nutricionista de Grup Llobet