Ca l’Arpellot a l’Agulla Market

El Parc de l’Agulla va acollir el passat cap de setmana del 2-3 de setembre el conegut Agulla Market. Ja era la tercera edició i, a diferència de la segona, el sol ens va acompanyar durant tot el cap de setmana!

Hi havia carpes de roba, complements, inflables per a la canalla, tallers i una varietat de Food Trucks que permetia triar entre una oferta gastronòmica força variada.

Entre aquests Food Trucks hi havia el de Ca l’Arpellot que, després del cap de setmana de Festa Major a Manresa, tornava  arrencar  i feia parada al pulmó verd de Manresa.

Allà els nostres Suquíssims van tornar a ser un èxit de venda i eren degustats tant pels adults com per la canalla, que gaudien dels sucs de fruita i verdura més saludables i refrescants.

 

 

 

 

 

 

Tant a l’hora de dinar com de sopar, la gent es va anar concentrant al voltant dels Food Trucks per anar decidint el menú i, de fet, van ser les hores de més afluència de gent.

A part, a mitja tarda, al costat del Food Truck de Ca l’Arpellot es va posar en marxa la carpa del taller infantil. Una vintena de nens van anar entrant a la carpa al llarg del cap de setmana per elaborar amb les seves pròpies mans una llimonada refrescant, endolcida amb panela (un endolcidor natural, sense blanquejar ni refinar) i una brotxeta de fruita molt especial. Vestits per l’ocasió, amb davantal i un barret de cuina que ells mateixos van personalitzar, van començar per esprémer les llimones, diluir el suc amb una mica d’aigua i afegir-hi la panela. Seguidament hi van introduir el gel picat i també una fulla de menta que va donar un bon aroma a la mescla.

 

 

 

 

 

 

Un cop tastada la llimonada i rectificada de panela… (mira que n’arriba a ser d’àcida la llimona!), seguĂ­em amb el taller, faltava la brotxeta de fruita. Amb un tall de sĂ­ndria i melĂł per nen, feien formes de cors i estrelles grĂ cies a uns motlles metĂ l·lics de diferents mides.

Després enfilaven la fruita a la brotxeta i l’acabaven decorant amb una mora o nabiu a la punta.

Així doncs sortien de la carpa ben hidratats, plens de vitamines i havent gaudit d’una estona d’allò més entretinguda.

Aquesta ha estat doncs l’agenda de la Food Truck dels passats caps de setmana. Aquest la furgoneta carrega piles per a tronar a engegar ben aviat.

Us mantindrem informats!

Aina Llobet, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica

Nutricionista de Grup Llobet

Col·legiada número 2228