III Festival Màgic a Manresa

Aquest passat dissabte 23 de setembre Manresa va acollir el tercer Festival Màgic al vell mig de la ciutat, la Plaça Sant Domènec. Allà van tenir lloc la majoria d’actuacions, tallers per infants, concursos… i també va ser el punt d’estacionament de la nostra Food Truck,  vehicle que últimament no para de recórrer els racons de la Catalunya central per promocionar l’alimentació saludable.

Durant el matí, per l’escenari de la Plaça, van anar passant diversos mags vinguts d’arreu que ensenyaven diferents jocs utilitzant cartes, cartolines i altres estris que cridaven l’atenció dels assistents. El públic, majoritàriament petit, mirava amb detall tots els trucs que els ensenyaven i compartien cares de fascinació amb els seus.

 

 

 

 

 

 

 

 

El sol picava de ple a la plaça i els Suquíssims de ca l’Arpellot eren tot un reclam. El Vitality, per ajudar a depurar, el Super Elixir, per tonificar la vista i la pell o el Red Energy, com a injecció d’energia. Tots amb una funció específica però amb característiques comuns, l’extracció en fred, la conservació dels nutrients i la NO addició de substàncies artificials.

Avançava la jornada i s’acostava l’hora de dinar, la gent mica en mica es va anar apropant a la Food Truck per informar-se de la proposta que hi havia. Qui volgués picar una mica abans de dinar, podia escollir entre els dos aperitius: xips d’algues i braves de carbassa. Una excel·lent manera d’obrir la gana!

Seguidament hi havia l’opció de tastar un fresc tàrtar de remolatxa amb alvocat, poma i germinats o bé un tataki de tonyina amb wok de verduretes o fins i tot un melós de vedella cuit a baixa temperatura. Tres propostes saludables, fetes al moment i amb una combinació de gustos sorprenent!

Per postres, la proposta estrella del dia, una delícia vegana de cacau i fruits secs pels més llaminers!

La tarda anava passant i la plaça quedava plena de canalla, asseguda a terra mirant bocabadats l’escenari per on anaven desfilant una pila de mags fins ben entrat el vespre.

 

 

 

 

 

Quan es va començar a fer fosc, va arribar el moment de recollir l’escenari i el públic infantil va anar marxant. Va ser llavors quan una bona pila de mags presents al Festival es va acostar a la Food Truck per emportar-se el sopar. Com que tenien el temps una mica just, ja que havien de ser al Conservatori a l’acte de cloenda, les propostes que més èxit van tenir a aquella hora van ser el bikini integral de brie i pernil salat i la flauta de pit de gall d’indi amb tomàquet i enciam fulla de roure.

 

 

 

 

 

 

A les 9 en punt de la nit els mags ja eren al Conservatori i la Food Truck preparava els encàrrecs de la gent que, passant per allà, havia decidit improvisar i quedar-se a tastar les nostres receptes.

D’aquesta manera vam posar punt final al III Festival Màgic i a una altra jornada FoodTruckera de ca l’Arpellot. Però atenció que tenim l’agenda apretada i la cosa no s’atura! Tothom qui ho vulgui ens podrà venir a veure aquest dissabte 30 de setembre a la Shopping Night de Manresa, amb una proposta única i d’allò més saludable.

Així doncs, fins dissabte!

Aina Llobet, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica

Nutricionista de Grup Llobet

Col·legiada número 2228