La innovació de la tradició: arriben els carnellets

L’equip de nutricionistes de Grup Llobet ha dissenyat una nova fórmula que casa innovació amb tradició i que està cridada a causar furor per Tots Sants: els carnellets. Es tracta d’uns curiosos panellets de carn a partir d’una recepta que combina sabors dolços i salats amb contrastos de textures. A hores d’ara, la firma d’embotits i elaborats càrnics Alven (Sant Joan de Vilatorrada) es troba immersa en la preparació d’aquesta nova proposta, que preveu comercialitzar per mitjà dels 40 establiments de Supermercats Llobet i Ca l’Arpellot.

Des d’un punt de vista creatiu, el projecte parteix de la idea que els panellets, ja siguin tradicionals o evolucionats en forma de carnellets, puguin formar part de qualsevol moment de l’àpat: l’aperitiu, el primer o segon plat o, òbviament, les postres. El producte augura una gran acceptació i Grup Llobet espera vendre’n més de 30.000. De fet, la notícia dels carnellets ha saltat als establiments del grup pel simple boca-orella i ja han començat les comandes abans de finalitzar-ne la producció.

En la línia que ha emprès Alven en els darrers dos anys, la dels carnellets és un conjunt receptes acuradament saludables, a partir de carns magres seleccionades de proveïdors de proximitat (tots del Bages) i acompanyat d’ingredients de màxima qualitat escollits pels beneficis de les seves propietats nutricionals. La seva base és a partir de carn picada de botifarra dolça, amb estèvia com a edulcorant natural. Hi haurà carnellets de pinyons, d’ametlla, de xocolata blanca amb figues i avellana, de taronja amb xocolata i festuc, de coco i pebre vermell i de foie amb figues. Tots els additius són naturals, sense cap component químic, ni sulfits ni fosfats. Res més enllà del que proclama el lema de Grup Llobet: menja sa, viu feliç.