Ca l’Arpellot presenta la seva gastronomia saludable entre professionals reconeguts

L’hort urbà de Ca l’Arpellot, al centre de Manresa, va acollir ahir la primera d’un seguit de presentacions singulars de la seva cuina saludable. Periòdicament, ens hem proposat presentar entre professionals destacats del teixit social català les nostres propostes de gastronomia saludable, tal com vam fer amb una vintena de convidats dels àmbits de l’art, la comunicació, l’empresa, la salut, l’enginyeria o el comerç internacional, entre altres.

El que més va sorprendre els nostres comensals va ser la tematització de les taules d’aquest dinar a peu dret: taules dedicades a les defenses, la depuració del cos, el combat contra l’estrés, el poder antiinflamatori, el control del colesterol o la fortalesa davant de la tardor. Tot això, amb elaboració a peu d’àpat i una presentació estèticament molt cuidada, va servir perquè els convidats i convidades coneguessin de primera mà i fossin capaços d’explicar l’aposta de Ca l’Arpellot, i per tant de Grup Llobet, en fer compatible la sofisticació de la gastronomia, el paladar més gourmet i l’alimentació 100% saludable.

Aquesta gastronomia saludable serà present en altres esdeveniments com el d’ahir, però ja està disponible per a tots els públics, ja sigui sota encàrrec a particulars o per mitjà del servei de càtering que Ca l’Arpellot posa a l’abast de col·lectius i empreses. També, per suposat, pot ser interessant apropar-se a l’establiment de les Bases de Manresa i provar el sorprenent menú de cada dia. Salut i bons aliments!