7 beneficis del Reishi

El Reishi √©s un fong que s’utilitza en medicina tradicional xinesa, japonesa i coreana fa m√©s de tres mil anys. √Čs √†mpliament conegut en els pa√Įsos orientals com un aliment miracul√≥s que d√≥na una llarga i saludable vida, segons el doctor Shi-Jean Lee, un fam√≥s doctor contemporani de la Dinastia Ming. √Čs ric en ferro, zinc, mangan√®s, magnesi, potassi i calci; vitamines del grup B, sobretot la B9 o √†cid f√≤lic i t√© 17 amino√†cids dels quals tots s√≥n essencials.

1.Reforça el sistema immunitari
Activa les defenses originals del c√≥s, per tant, √©s ideal per prevenir i tractar la grip, els refredats i la bronquitis. Tamb√© redueix alguns s√≠mptomes de les malalties autoimmunes, per exemple, ajuda a calmar el dolor causat per l’artritis reumatoide, √©s un potent antiinflamatori per components com l’√†cid ganoderic i la lanostina. Prev√© la predisposici√≥ al¬∑l√®rgica i frena l’excessiva producci√≥ i secreci√≥ d’histamina, millorant l’asma bronquial i la bronquitis cr√≤nica provocades per episodis al¬∑l√®rgics. Gr√†cies a aquest poder sobre el sistema immunitari, √©s un bon complement per prevenir el c√†ncer i combatre els tumors cancerosos.

2. √Čs Antiestr√®s i ansiol√≠tic natural
Ajuda al c√≥s a recuperar-se despr√©s d’un gran desgast f√≠sic o mental, atenua el cansament i la fatiga cr√≤nica i disminueix l’estr√®s i l’ansietat. √Čs tamb√© recomanat per millorar alguns s√≠mptomes de trastorns neuropsiqui√†trics com l’anor√®xia nerviosa, l’Alzheimer o l’insomni.

3. Redueix els nivells de glucosa en sang
√Čs per aix√≤ que el Reishi actua de forma semblant a la insulina, inhibint la s√≠ntesi de glucosa fent-la un ingredient ideal per reduir els s√≠mptomes de la diabetis i per prevenir-la.

4. Millora la salut cardiovascular
Disminueix fins a un 20% la tensi√≥ arterial, ja que √©s un hipotensor arterial. A m√©s, millora el flux sanguini al cor i redueix el consum d’oxigen del cor, per tant, √©s usat en el tractament d’angina de pit, per exemple. Gr√†cies a la quantitat d’√†cid oleic disminueix la concentraci√≥ del colesterol.

5. Protector del fetge
Regenera les c√®l¬∑lules hep√†tiques i disminueix la inflamaci√≥ del fetge pal¬∑liant els casos d’hepatitis. Evita l’oxidaci√≥ per subst√†ncies t√≤xiques i tamb√© a prevenir la cirrosi.

6. Excel·lent depurador
Neteja la sang i elimina l’exc√©s d’impureses afavorint el correcte funcionament del sistema circulatori, normalitzant i equilibrant les diferents funcions de l’organisme.

7. Efectes sobre la pròstata
Inhibeix el creixement de la pr√≤stata indu√Įt pel consum d’hormones, per tant, √©s √ļtil pel tractament de la Hiperplasia prost√†tica benigna.

Pel seu consum, es recomana beure caf√© de Reishi o en pols en els sucs de fruita, batuts o pur√©s vegetals, si voleu afegir el Reishi als vostres plats, us recomanem provar les receptes d’aquesta p√†gina: http://www.recetasconreishi.es