Grup Llobet serà present a Alimentària 2018 amb les seves dues marques de producció pròpia, Alven i Ca l’Arpellot

 

Alven, la firma d’elaborats carnis frescos, cuits i curats, aprofitarà la mostra Alimentària 2018 per presentar i llançar al mercat dos nous productes: la Botifarra Confitada i el Bisbe Celler Sanmiquel, dos productes de tradició centenària que Alven ha recuperat amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

Aquests dos productes, al seu torn, es sumaran al gran projecte que té Manresa amb motiu de la commemoració, l’any 2022, dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat del cor de Catalunya.

Ca l’Arpellot, d’altra banda, presenta per primera vegada la seva col·lecció de productes propis orientats al major. La marca 100% saludable de Grup Llobet, a un any vista d’estrenar les noves instal·lacions de més de 3.000 m2, exposarà la seva línia de Cuit al Buit, les bases de pizza vegetals i saludables i els seus Toppings (tots desenvolupats en col·laboració amb la Fundació Alícia). També posarà en relleu la seva línia de Cuinat al buit, una aposta que reforça el paper de Ca l’Arpellot com a referència catalana de l’alimentació saludable.

Veniu a fer un tastet d’aquests productes al nostre estand!

Ens trobareu a l’espai Ben fet! Qualitat d’Aquí, un projecte d’abast nacional que impulsa i promou l’excel·lència catalana aquí i al món.