5 raons per menjar Cuit al Buit

La joia de la corona. Els nostres productes m茅s innovadors. Cuit al Buit 茅s la nostra fam铆lia de verdures, llegums i cereals cuits al buit i a baixa temperatura, per mitj脿 d’un innovador proc茅s i una t猫cnica revolucion脿ria, en col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Al铆cia, que en garanteix la preservaci贸 de les propietats nutricionals i organol猫ptiques.

1. 脡s m茅s saludable: el proc茅s de聽cocci贸 al buit聽i聽a baixa temperatura, absolutament innovador, evita que la verdura o l’hortalissa pateixin minves, ja sigui per la simple diluci贸 en l鈥檃igua o, sobretot, per la desnaturalitzaci贸 i la destrucci贸 progressiva de vitamines, prote茂nes, enzims i altres mol路l猫cules a mesura que augmenta la temperatura.

2. 脡s m茅s gust贸s: la cocci贸 a baixa temperatura preserva, a m茅s de les propietats nutricionals, les聽qualitats organol猫ptiques intactes聽(sabor, olor, color, textura).

3. Sense sal: ni en necessiten. El seu innovador proc茅s de cocci贸 evita la p猫rdua de tota sal mineral i no cal afegir-hi res.

4. Sense conservants: es conserven perfectament a la bossa d’envasat, dins de la qual han estat cuits.

5. Sense colorants ni cap altre additiu: no cal guarnir ni maquillar la puresa d鈥檃quests aliments.