Dinar saludable a Ca l鈥橝rpellot amb professionals reconeguts

L鈥檋ort urb脿 de Ca l鈥橝rpellot de les Bases de Manresa va tornar a ser l鈥檈scenari d鈥檜n dinar saludble que va reunir professionals destacats del teixit social catal脿. Una trobada que va servir per presentar-los les nostres propostes de gastronomia saludable i exposar-los la potenciaci贸 del nostre servei de c脿tering.

Els convidats a aquest 脿pat, professionals d鈥櫭爉bits com la comunicaci贸, l鈥檈mpresa, la salut, l鈥檈nginyeria o el comer莽 internacional, van gaudir de plats amb propietats molt beneficioses, com la depuraci贸, la lluita contra l鈥檈str猫s o el control del colesterol.

Tots van marxar encantats amb les receptes que van tastar. Uns plats a la disposici贸 de tothom gr脿cies a la deliciosa cuina de Ca l鈥橝rpellot, on trobareu plats preparats. Perqu猫 des de Grup Llobet volem que menjar b茅 i de manera saludable sigui un plaer i arribi al m脿xim de gent possible, empreses o particulars. I la cuina i el c脿tering de Ca l鈥橝rpellot ho fan possible.