Faux Gras de Gaia, el foie sofisticat i 100 % vegetal

Sabies que existeix un foie gras que és 100% vegetal? No renunciïs a les exquisideses d’aquest Nadal i tasta el Faux Gras de Gaia, una alternativa deliciosa al foie gras convencional, que respecta el benestar dels animals i que és ideal per a les festes que s’acosten. El Faux Gras de Gaia reprodueix la textura, les aromes i el gust del foie tradicional, però és 100% vegetal.

Els establiments de Grup Llobet posen a disposició dels seus clients aquest aliment revolucionari, ètic amb els animals i que conté productes tan exclusius com el xampany i la tòfona. Faux Gras de Gaia té el certificat BIO i està fet de productes provinents de cultius ecològics controlats. Està elaborat a partir d’aigua, llevat, greix de coco, fècula de patata, proteïna de girasol, xampany, puré de tomàquet, sal marina, oli de gira-sol, tòfona i espècies; i no conté oli de palma.

El nom de “faux gras” prové d’un enginyós joc de paraules que relaciona la idea de fals (faux en francès) i el nom original del producte.

El foie 100% vegetal es pot degustar senzillament untat damunt d’una torrada o acompanyat, per exemple, de melmelada de ceba o de gerds. L’innovador producte també pot donar un punt de sofisticació a qualsevol tipus de receptes, dolces o salades.

El foie amb certificat BIO mostra la seva versió més excelsa si es posa al frigorífic un parell d’hores abans del seu consum. Per tal de ser tallat a làmines és recomanable retirar la peça de la llauna amb l’ajuda d’un motlle per a servir.

El trobaràs a algunes botigues de Llobet i de Ca l’Arpellot al temptador preu de 4,45 euros.