Sushi per Nadal: el parèntesi entre l’escudella i els canelons

Sabem que entre l’escudella de carn l’olla amb galets, l’espatlla de cabrit al forn i els torrons encara tindràs ocasió de compartir alguns àpats de Nadal més informals amb amics o companys de feina. Per això, per oferir un sopar sorprenent i saludable, Grup Llobet proposa submergir-te en els exquisits sabors que ens ha portat la cuina oriental, posant a la teva disposició irresistibles plats japonesos. El sushi, a base d’arròs i peix fresc, constitueix un aliment que aporta àcids grassos omega 3 i proteïnes, i permet donar un respir al cos entre els copiosos àpats nadalencs.

Com a novetat, a partir d’aquest mes de desembre, podràs encarregar i recollir sushi a totes les botigues de Grup Llobet; i hi continua havent més d’una desena d’establiments on periòdicament arriben plats japonesos perquè en puguis gaudir sempre que ho desitgis. A més podràs encarregar safates de sushi 100 % personalitzades, escollint la quantitat i el tipus de peces que desitgis. Recorda que Grup Llobet ofereix makis d’alvocat, de salmó i de salmó i formatge; uramakis de pollastre i de salmó; nigiris de salmó. A més, també posa al teu abast altres populars plats característics de la gastronomia nipona, com ara gyozes de pollastre, yakisoba de gambes i de pollastre i amanides d’alga wakame.