Encara hi sou a temps: els millors lots de Nadal us esperen!

Els que tenen un producte protagonista i els que ofereixen menys licors, però incorporen articles de més qualitat. Així són els lots i paneres de Llobet Regals que estan arrasant, aquest Nadal, i que encara ets a temps d’adquirir.

Alguns dels lots destacats són, per exemple, els que proposen exquisits maridatges, com ara, el de foie, que inclou vi blanc i aliments que casen a la perfecció amb el fetge d’ànec. També triomfen combinacions que no perden mai vigència, com ara les cistelles de cava amb torrons de fruits secs, o els embotits d’alta gamma (pernil, llonganissa, llom) combinats amb formatges curats i vins del país. Un clàssic que tampoc falla mai i que també està entre els més venuts són els lots que incorporen la millor selecció de cava i vins.

Recorda que l’amplíssim ventall de lots i paneres que Llobet Nadal ofereix és l’obsequi perfecte per a la gent que tenim més a prop en el nostre dia a dia, ja siguin empleats, companys de feina, amics i familiars.

Consulta el nostre catàleg