Grup Llobet guanya el premi Innovaci贸 i Desenvolupament de la Nit Empresarial de Sant Fruit贸s, pels productes Cuit al Buit

Grup Llobet ha guanyat el premi Innovaci贸 i Desenvolupament de la Nit Empresarial de Sant Fruit贸s de Bages, celebrada aquest dimarts al vespre, pels revolucionaris productes Cuit al Buit, un projecte desenvolupat per Ca l鈥橝rpellot (Grup Llobet), amb la col路laboraci贸 de la Fundaci贸 Al铆cia. Cuit al Buit ofereix verdures, llegums i cereals聽cuits al buit i a baixa temperatura, per mitj脿 d’un innovador proc茅s i una t猫cnica revolucion脿ria que en garanteix la preservaci贸 de les propietats nutricionals i organol猫ptiques. Aquests productes s贸n聽m茅s saludables i gustosos que amb cap altre sistema de preparaci贸.

La Nit Empresarial de Sant Fruit贸s de Bages, que aquest dimarts celebrava la segona edici贸, 茅s un certamen que t茅 per objectiu premiar a totes aquelles persones, empreses i comer莽os que hagin destacat en diferents 脿mbits empresarials durant el 2018. L’acte, conduit pel periodista Carles Costa, va donar a con猫ixer els guanyadors de cada categoria, escollits entre les diverses candidatures presentades per ve茂ns del municipi.

En la categoria d鈥橢mpresa, Grup Llobet, que t茅 la seva seu a Sant Fruit贸s de Bages, va guanyar el premi a la Innovaci贸 i el Desenvolupament, que va recollir el seu director general, Ignasi Llobet, de mans de l鈥檃lcalde de Sant Fruit贸s, Joan Carles Batan茅s, i el regidor Xavier Racero. Ignasi Llobet va assistir a l鈥檃cte acompanyat del seu pare i fundador de Grup Llobet, Ramon Llobet.

Les altres empreses i botigues premiades

D鈥檃ltra banda, i dins de l鈥櫭爉bit d鈥檈mpreses, Moto Kid Factory va guanyar el premi a la Consolidaci贸 d鈥檜na empresa de menys de 5 anys; Denso Barcelona SAU va fer-se amb el premi a la Solidaritat i Responsabilitat Social; BCN Skydive SL va rebre el guard贸 a la Promoci贸 i Projecci贸 del Territori; el premi a la Traject貌ria Empresarial va ser per a Enric Torres Camprub铆.

En la categoria de Comer莽, els guardons van distingir la Solidaritat i responsabilitat social del Marisquer Can Ladis Restaurant; el Foment de la cultura i les tradicions del taller de cer脿mica Maria Gelabert; el Foment dels valors del comer莽 de proximitat de Temps d鈥橲pa; la Traject貌ria comercial de les botigues Objectes de regal, perfumeria i diet猫tica Anna i Ant貌nia Moda; i la Consolidaci贸 d’un comer莽 de menys de 5 anys com 茅s Nova Dental Sant Fruit贸s.

El certamen tamb茅 va recon猫ixer una quinzena d’empreses que celebren els 25 anys de vida; mitja dotzena que compleixen 50 anys, i una, Jubert i Vila Comercial, que 茅s centen脿ria.