Afanya’t, no et quedis sense els lots més exclusius de Llobet Regals

Ets dels que sols anar tard i ho deixes tot per a última hora? Encara et falten regals per comprar, aquest Nadal? Llobet Regals t’ho posa fàcil. Si vols regalar productes de qualitat i de proximitat als qui més estimes, tenim els millors lots i paneres, farcits d’aliments d’alta gamma i, si ho desitges, presentats d’una manera personalitzada, amb acabats de luxe, perquè no arribis a les cites d’aquest Nadal amb les mans buides.

Et presentem els lots i paneres més exclusius, que van acompanyats d’un seguit d’objectes decoratius d’alta qualitat, com ara canelobres, enormes copes i, fins i tot, obres d’art, que romandran a les llars dels teus familiars i amics un cop s’hagin acabat les festes.

Recorda que posem a la teva disposició lots i paneres a la teva mida i al teu gust, com ni te’ls pots arribar a imaginar: des dels lots més clàssics a opcions amb productes vegans, ecològics i amb productes de proximitat.

Aprofita aquests últims dies abans de Nadal i visita la botiga de Llobet Regals, al Polígon Industrial La Serreta de Sant Fruitós de Bages. Et sorprendrem!

Fes una ullada al nostre catàleg