Cuida l’equip: dona fruita als treballadors

Una empresa saludable i responsable és aquella que fa prevenció a tots els seus treballadors davant de tots els riscos derivats de l’activitat laboral. Una bona manera de dur a terme aquesta prevenció és facilitant una alimentació saludable al lloc de treball, i una manera àgil i còmoda de fer-ho és oferint fruita als empleats.

I és que la fruita i la verdura són components essencials d’una dieta saludable. L’OMS indica que un consum diari pot contribuir a la prevenció d’importants malalties, com les cardiovasculars i alguns tipus de càncer. L’OMS recomana un consum mínim de 400 grams diaris de fruita i verdura per prevenir malalties cròniques, com ara cardiopaties, càncer, diabetis o obesitat.

Quan les persones estem sanes, estem més felices, som més eficients, tenim més energia i, de retruc, tenim menys possibilitats de patir un accident i suportem millor les situacions que comporten estrès.  Segons l’OMS, si no hi ha una alimentació adequada o no es realitza exercici físic, es redueixen els nivells de productivitat en un 20 %.

Grup Llobet, a través del de la seva firma especialitzada en distribució de frescos SuperFresc, ha posat un marxa una iniciativa per a qual proporciona fruita fresca i de temporada a les empreses que ho vulguin, i així, aquestes fomenten de manera activa i àgil la salut del seu equip.

Dos cops per setmana, Grup Llobet entrega al lloc de treball fruita fresca, que pot variar en funció de la temporada per tal d’assegurar que sempre estigui en el seu punt òptim de maduració i, per tant, sigui ben gustosa.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal que l’empresa es converteixi en un propulsor perquè els seus treballadors adquireixin bons hàbits alimentaris i, a l’hora, els facilita que puguin consumir les cinc peces de fruita i verdura recomanades diàriament.

Vols tenir més informació d’aquest servei? Descarrega’t el catàleg!

T’interessa? Posa’t en contacte amb nosaltres a contacte@grupllobet.com