Els treballadors de les empreses que reben fruita de Llobet: “hem adquirit un bon hàbit”

L’innovador servei impulsat per Grup Llobet per tal de fer arribar, periòdicament, fruita fresca i de temporada a les empreses perquè aquestes la posin a disposició dels seus treballadors ha protagonitzat un reportatge que s’ha emès per TV3. En la peça informativa, representants i treballadors de dues de les empreses que actualment són usuàries del servei han explicat els avantatges que suposa disposar de fruita al lloc de treball.

Es tracta de Kids&Us i Avinent que, des de fa una temporada, reben setmanalment i de mans de Grup Llobet fruita fresca que posen a disposició, gratuïtament, del seu equip humà. Treballadors tant de Kids&Us com d’Avinent destaquen que, a mida d’anar rebent la fruita cada setmana, ara ja s’ha convertit en un hàbit i, en alguns casos, els ha ajudat a incrementar el seu consum de fruita. Les dues empreses han apostat per introduir la fruita de Grup Llobet, en el marc de plans de salut que han engegat els respectius departaments de Recursos Humans.

Un servei directe, àgil i eficaç

Grup Llobet ha concebut el producte ideal per a les empreses que es preocupen pels seus professionals: el servei de fruita fresca, de temporada, entregada a les seves instal·lacions. D’aquesta manera, Grup Llobet facilita a les empreses el foment de la salut del seu equip, d’una manera molt fàcil i directa.

Amb una freqüència que la mateixa empresa escull, Llobet entrega al lloc de treball fruita fresca de tres varietats diferents, que poden variar en funció de la temporada per tal d’assegurar que sempre estigui en el seu punt òptim de maduració i, per tant, sigui ben gustosa. Paral·lelament, es fa una recomanació de consum, que tant pot detallar els beneficis que aporten les fruites que s’entreguen, com explicar quins són els moments més indicats per menjar-la.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal que l’empresa fomenti, de manera activa, els bons hàbits alimentaris entre els seus treballadors i faciliti, de passada, el consum recomanat de cinc peces de fruita i verdura diàries.

La fruita és entregada en cistelles que romanen a l’empresa fins la següent entrega, quan es bescanviaran les cistelles buides per les plenes.

I és que la fruita i la verdura són components essencials d’una dieta saludable. L’OMS indica que un consum diari pot contribuir a la prevenció d’importants malalties, com les cardiovasculars i alguns tipus de càncer; i recomana un consum mínim de 400 grams diaris de fruita i verdura per prevenir malalties cròniques, com ara cardiopaties, càncer, diabetis o obesitat.

Vols tenir més informació d’aquest servei? Descarrega’t el catàleg!