L’alimentació per a nadons 100% ecològica és a Llobet

La bona alimentació i l’equilibri nutricional dels nostres fills i filles és fonamental i la base pel seu correcte desenvolupament. Per aquesta raó, Grup Llobet aposta per marques com Smileat, especialitzades en nutrició ecològica i per a nadons. Una marca, que habitualment es troba a farmàcies, i que té l’objectiu d’oferir productes saludables i de màxima qualitat per a una adequada alimentació dels més petits de la casa.

Smileat ofereix una àmplia gamma de productes naturals, sense conservants ni sucres afegits. És molt important acostumar als nadons a gaudir dels productes ensucrats naturalment, com pot ser la fruita, i fer un consum molt moderat d’aquells productes que porten sucres afegits o conservants. Això ens ajudarà a evitar problemes de salut en el futur tan greus com la diabetis, l’obesitat infantil o altres malalties cardiovasculars, a més d’establir les bases per una correcta educació nutritiva.

Smileat: salut a cullerades

Aquesta empresa va néixer amb una premissa clara: convertir-se en una opció nutrició per a infants saludable i ecològica, per tal de ser un suport per a pares i mares. Per aquesta raó, Smileat elabora els seus productes deixant de banda sucs concentrats o midons i només treballa amb fruita i verdura fresca. La seva idea és elaborar un producte que segueixi el mateix procés que utilitzaríem per cuinar-lo a casa.

A Smileat són conscients que, cada cop més, els pares i les mares posen més atenció en l’etiquetatge dels productes per assegurar-se que aquell producte serà beneficiós pels més petits. Per fer front a un client exigent, Smileat prepara els seus productes amb la màxima qualitat possible i amb un equilibri nutricional que aporti el màxim de nutrients. Un aliment amb gran valor afegit.

Farinetes de cereals ecològiques

Smileat té diferents productes que inclouen cereals, com Smileat Poma, Pera i Cereals; Smileat d’Arròs, Blat de Moro i Quinoa (sense gluten) o Smileat Ecològica de 5 Cereals. L’ús de cereals en les farinetes és perquè són un aliment molt nutritiu que els especialistes recomanen introduir als primers àpats dels nadons, ja que proporcionen energia, minerals i vitamines.

Els cereals que componen les farinetes són l’arròs, el mill i el blat de moro, encara que podem trobar productes que n’inclouen molts més. Barrejat amb diferents fruites, verdures i carns, s’aconsegueix combinacions nutritives i perfectes per una bona ingesta dels nadons. A més, també s’ha començat a introduir altres productes com la quinoa, que té multitud de qualitats nutritives d’alt valor.

Menjar ecològic per nadons

Ja hem vist que els productes que utilitza Smileat són naturals i frescos i combinen diferents verdures, fruites i carns per tal de crear productes com Smileat Multifruites, Smileat Carabassa/Carbassó o Smileat Vedella i Verdures (tots disponibles a Grup Llobet).

Però això no és tot. Smileat també ofereix tot un seguit de productes que poden complementar el nodriment dels nostres fills i filles com a berenars o snacks. Un clar exemple serien les Galetes Ecològiques d’Espelta, els Smilitos o els Pouch de Fruites Variades o el Pouch de Maduixa i Plàtan.

Com la resta de productes del grup, aquests aliments estan pensats per ser el més natural possible i evitar la utilització de conservants, additius o sal. Perquè també es poden elaborar snacks saludables, naturals i sostenibles, sense perdre sabor i que els més petits de la casa ho puguin gaudir plenament.

Així que ja sabeu, si voleu oferir la millor alimentació possible per als vostres fills i filles, apropeu-vos al Supermercat Llobet que tingueu més a prop i confieu en Smileat.