Converteix-te en una empresa saludable de la mà de Grup Llobet

Una empresa saludable i responsable és aquella que fa prevenció a tots els seus treballadors davant dels riscos derivats de l’activitat laboral. Una bona manera de dur a terme aquesta prevenció és facilitant una alimentació saludable al lloc de treball, i una manera àgil i còmoda de fer-ho és oferint fruita als empleats.

Una mala alimentació redueix la productivitat; introdueix fruita a la feina

I és que la fruita i la verdura són components essencials d’una dieta saludable. L’OMS indica que un consum diari pot contribuir a la prevenció d’importants malalties, com les cardiovasculars i alguns tipus de càncer. L’OMS recomana un consum mínim de 400 grams diaris de fruita i verdura per prevenir malalties cròniques, com ara cardiopaties, càncer, diabetis o obesitat.

Quan les persones estem sanes, estem més felices, som més eficients, tenim més energia i, de retruc, tenim menys possibilitats de patir un accident i suportem millor les situacions que comporten estrès.  Segons l’OMS, si no hi ha una alimentació adequada o no es realitza exercici físic, es redueixen els nivells de productivitat en un 20 %.

Com funciona el servei?

Des de fa uns mesos, Grup Llobet, a través del de la seva firma especialitzada en distribució de frescos SuperFresc, proporciona fruita fresca i de temporada a les empreses que ho vulguin, a uns preus molt competitius. Així, les organitzacions fomenten de manera activa i àgil la salut del seu equip.

Amb una freqüència que la mateixa empresa escull, Llobet entrega al lloc de treball fruita fresca de tres varietats diferents, que poden variar en funció de la temporada per tal d’assegurar que sempre estigui en el seu punt òptim de maduració i, per tant, sigui ben gustosa. Paral·lelament, es fa una recomanació de consum, que tant pot detallar els beneficis que aporten les fruites que s’entreguen, com explicar quins són els moments més indicats per menjar-la.

La fruita és entregada en cistelles que romanen a l’empresa fins la següent entrega, quan es bescanviaran les cistelles buides per les plenes.

Vols tenir més informació d’aquest servei? Descarrega’t el catàleg!

TV3 es fa ressò del servei

Avinent I Kids&Us són dues de empreses internacionals i amb seu a la Catalunya Central que ja s’estan beneficiant del servei de Grup Llobet. Representants i treballadors de dues de les empreses que actualment són usuàries del servei han explicat els avantatges que suposa disposar de fruita al lloc de treball a una peça informativa que s’ha emès per TV3.