Ja pots encarregar els àpats de Nadal 2019 a Llobet

Ara sí, ja ha començat el compte enrere perquè arribi Nadal i de ben segur que molts de vosaltres ja teniu l’agenda pleníssima: que si convidats el dia 25,  que si visites a casa de familiars per Sant Esteve, alguns dinars amb amics, sopars per acomiadar l’any com cal, dinars per donar la benvinguda al 2020 i, quan sembla que el Nadal cueja, dinar de Reis.

A Grup Llobet ja fa molts mesos que treballem per fer-vos unes propostes gastronòmiques de primer nivell, a l’alçada dels dies més especials de l’any, i aptes per a tots els gustos i butxaques. Per això, us presentem el catàleg d’Àpats de Festa 2019, perquè gaudiu tant com pugueu dels dies assenyalats sense haver de passar hores (i a vegades, nervis) a la cuina. Només cal que escolliu i reserveu a la vostra botiga Llobet, per telèfon o al correu electrònic delicies@grupllobet.com. Tant podeu passar a recollir els vostres Àpats de Festa com fer que us els portem a domicili.

Dins d’aquestes pàgines carregades de bon gust hi trobareu entrants deliciosos, com l‘amanida feta de simpàtiques Marietes a la Caprese, el carpaccio de vedella de Girona o les sorpreses cruixents fetes a base de pasta brick amb milfulls d’albergínia, carbassó, alfàbrega i formatge de cabra. També us preparem els clàssics assortiments de canapès, les taules d’embotits i formatges, i us oferim un espectacular milfulls de foie i poma caramel·litzada amb pastís de mel i cítrics. Per qui vulgui encetar el sopar amb cullera, hem preparat una exquisida crema de marisc amb ravioli de verdures i entrebancs de gamba.

Tenim una àmplia gamma de plats, alguns dels quals estan inspirats en plats tradicionals que han estat reinventats en propostes  sorprenents, com ara els raviolis farcits de ceps i foie amb salsa trufada o el caneló vegetal. Per als paladars més convencionals, oferim els clàssics canelons de rostit a punt per daurar al forn.

I arribem al capítol dels segons, en el qual us obrim un ampli ventall de possibilitats per sucar-hi pa. Us oferim pollastre farcit de fruits secs i foie amb cebetes i pinyons, llata de vedella amb llenegues,  terrina de vedella i bolets amb premsat de patata, cuixa d’ànec 5 aglans a la taronja amb premsat de patata, peu de porc sense feina farcit de vedella amb salsa de ceps i cuixa de cabrit al forn.

Als postres no us decebrem: us tindrem a punt un mascarpone de xocolata i cafè i, per qui vulgui alguna cosa més lleugera, preparem unes magnífiques safates amb un assortiment de fruita fresca amb variat de meló cantaloup, pinya, mango, raïm, nabius, maduixes i kiwi.