Llobet porta gratuïtament la compra a domicili a les persones del grup de risc

Davant la crisi del Covid-19 (SARS-CoV-2) Grup Llobet vol estar al costat de les persones que més ho necessiten. És per això que acaba d’habilitar el servei de compra a domicili completament gratuït per a les persones que pertanyin al col·lectiu de risc i que tinguin la targeta de fidelització de Llobet.

Comandes per correu electrònic

A través d’aquest servei, les persones que estiguin dins del grup de risc (persones grans, amb mobilitat reduïda, amb algun tipus de discapacitat, amb alguna malaltia o les dones embarassades) podran realitzar la seva comanda preferentment enviant un correu electrònic a contacte@grupllobet.com o a través del telèfon 630.338.611.

D’altra banda, per als clients que no formin part del col·lectiu de risc, poden fer la comanda seguint el mateix procediment i els portem la compra gratis per a comandes superiors a 60€. D’aquesta manera, promovem que la població es quedi a casa.

Per a clients sense targeta client, la tarifa del servei serà l’establerta als nostres establiments. Si encara no tens la targeta, te la tramitem a través de contacte@grupllobet.com.  Indica’ns en aquest correu: nom i cognoms, DNI, data de naixement, adreça i població, i número de telèfon. També ens hauríeu de dir quantes persones formen part de la vostra unitat familiar a i quina és la vostra botiga Llobet habitual, on us farem arribar la targeta.

Sobretot, articles de primera necessitat

Demanem a totes les persones que facin la compra des de casa que, entre els articles escollits, prioritzin els de primera necessitat. D’altra banda i per poder garantir el subministrament a tothom, limitem la comanda d’aigua embotellada. Per cada compra podrem servir o 4 packs de 6 ampolles d’aigua o bé 5 garrafes de 5 litres. Esperem que comprengueu la mesura.

I si malgrat tot véns, protegeix-te

D’altra banda, si malgrat les facilitats que us posa Grup Llobet, decidiu fer la compra de manera presencial, us aconsellem que seguiu aquestes mesures de protecció:

  1. Vine sol i si ets del grup de risc evita sortir de casa.
  2.  Fes la compra al llarg del dia i no a l’hora d’obertura. Així podem garantir atendre a tots els clients.
  3. Intenta fer la compra de manera ràpida i àgil.
  4. No acumulis innecessàriament productes. El subministrament de productes de primera necessitat està garantit.
  5. Paga preferentment amb targeta, evitant l’ús de diners en efectiu.

Sent responsables i solidaris acabarem abans amb el coronavirus. Moltes gràcies!